Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Στους Ταξιάρχες Ηλείας η ΕΤ3 και η εκπομπή "Κυριακή στο Χωριό"


Στους Ταξιάρχες Ηλείας θα βρεθεί  στις 29 Ιουλίου 2018 η ΕΤ3 και η γνωστή εκπομπή "Κυριακή στο χωριό".  
  Αντικείμενο της εκπομπής θα είναι η συνολική παρουσίαση του χωριού μας και θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιαρχών "Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ", οι φορείς της περιοχής, επαγγελματίες , κλπ. Η εκπομπή θα ταξιδέψει στο χωριό μας για να μεταφέρει τον παλμό της επαρχίας, των αγροτών, των νέων επιχειρηματιών και όλων αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους ο καθένας με το δικό του τρόπο. Μια εκπομπή με διάφορες θεματικές ενότητες που θα επισκεφτεί  τοποθεσίες, μνημεία της περιοχής. Θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών εδεσμάτων αντιπροσωπευτικών του χωριού μας.  Μια αξιόλογη προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου μας, της παράδοσης και της ιστορίας του.
 
Αιμοδοσία: Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 (ώρες 9πμ-13.00) στους Κάτω Ταξιάρχες στο Κοινοτικό Γραφείο.
Η αιμοδοσία μας θα αποτελέσει και θεματική ενότητα της εκπομπής της ΕΤ3. Παρακαλούμε όλους τους πατριώτες και ειδικά τους νέους να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια του συλλόγου μας, για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του χωριού μας.
Παρασκευή 10 Αυγούστου, παράσταση Καραγκιόζη:
(Ο Καραγκιόζης Νύφη) από το θίασο του θεάτρου σκιών Χρήστου Πλέσσα, στο θεατράκι του χωριού μας  στ' Αλώνια για τους μικρούς και τους μεγάλους.
15Αύγουστος:  Εκκλησιασμός του Συλλόγου - Αρτοκλασία (Εορτή του συλλόγου μας). 
Πανηγύρι στα πλατάνια στη βρύση με παραδοσιακή μουσική.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις  μας, όλους όσους βοηθούν με κάθε τρόπο την πραγματοποίησή τους, αλλά και όσους στηρίζουν διαχρονικά το Σύλλογό μας και το έργο του.
Ευχόμαστε σε όλους « Καλό καλοκαίρι»
                                                            Το Δ.Σ. του Συλλόγου