Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

25η Μαρτίου, Δόξα και Τιμή!!!
25η Μαρτίου! Ξημερώνει και φέτος η Άγια μέρα, που κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες! Διπλή γιορτή, διπλή Λευτεριά γιορτάζει σήμερα η πατρίδα μας. Θρησκευτική και Εθνική. 
Σαν σήμερα, ο αρχάγγελος Γαβριήλ έφερε την ευχάριστη είδηση, στην Παρθένο Μαρία ότι «Θα γεννήσει τον Υιό του Θεού που θα σώσει τους ανθρώπους από τη σκλαβιά της αμαρτίας ». 
Σαν σήμερα ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε τη σημαία στην αγία Λαύρα το λάβαρο του αγώνα της λευτεριάς και ακούσθηκε σε όλο το σκλαβωμένο ελληνικό Γένος το σάλπισμα της επανάστασης, ο όρκος ο ιερός «Ελευθερία ή θάνατος»... Στιγμή ιερή. Όλοι οι Έλληνες σαν ένας άνθρωπος με μια ψυχή και πίστη στο Θεό, ορκίζονται να ελευθερώσουν τη σκλαβωμένη τους πατρίδα. 
Αυτή τη μεγάλη γιορτή γιορτάζει σήμερα η πατρίδα μας. Στις πόλεις και τα χωριά κυματίζει περήφανη η γαλανόλευκη σημαία μας και γίνονται δοξολογίες και παρελάσεις για να τιμήσουμε τους ηρωικούς μας προγόνους.
Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλογεί τη σημαία της Επανάστασης!!
25η Μαρτίου 1821 (Δόξα και τιμή σε αυτούς που πάλεψαν για την Ελευθερία! Καλύτερα Μιας Ώρας Ελεύθερη Ζωή παρά 40 χρονιά σκλαβιά και φυλακή!)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!