Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  

Την Κυριακή 28/2/2010 στις 13.00 το μεσημέρι ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την ετήσια συνεστίαση των μελών και φίλων στο κέντρο “AKROPOL” στην Πλάκα.
Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι παρευρισκόμενοι συμπατριώτες και φίλοι πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα. Η πρόεδρος του Συλλόγου Ντόρα Παναγοπούλου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους,
 αναφέρθηκε με λίγα λόγια στα πεπραγμένα του Διοικητικού   Συμβουλίου του Συλλόγου της προηγούμενης διετίας.
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος ο οποίος αφού έλαβε το λόγο ευχήθηκε υγεία για την καινούργια χρονιά, ευχές για τις άγιες μέρες του Πάσχα που έρχονται και δήλωσε ότι θα είναι πάντα παρόν και αρωγός στις προσπάθειές μας. Επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπίων Κώστας Βλάμης, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ζαχάρως Κώστας Αγραπιδάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεοχωριτών Αντώνης Αγραπιδάς.

Οι συμπατριώτες και φίλοι κατά τη διάρκεια της συνεστίασης εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος και ευχήθηκαν επιτυχία στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες και φίλους που παρευρέθησαν στην συνεστίαση, οι οποίοι με την συμμετοχή τους αυτή συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγού των δώρων της Λαχειοφόρου Αγοράς οι οποίοι συνέβαλαν με αυτόν τον τρόπο στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

                                                                               Το Διοικητικό Συμβούλιο