Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ! Καστοριά - Πρέσπες - Νυμφαίο!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιαρχών «Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ» ενημερώνει τα μέλη και φίλους του ότι διοργανώνει 4ήμερη εκδρομή στις 13, 14, 15, και 16 Νοεμβρίου 2014 με προορισμό: 
Καστοριά - Πρέσπες - Νυμφαίο
Τιμή 150€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχώρηση 13/11
1η ημέρα:
Αναχώρηση από Αθήνα - Λαμία – Καλαμπάκα – Καστοριά. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Καστοριά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
2η ημέρα:
Εκδρομή στις Πρέσπες (Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα), (Προαιρετική ξενάγηση με βάρκες στη λίμνη), Ψαράδες (φαγητό), νησί του Αγίου Αχιλείου, που πρόσφατα ενώθηκε με την Μικρή Πρέσπα με καλαίσθητη γέφυρα. Επιστροφή στην Καστοριά.
3η ημέρα:
Επίσκεψη στο Νυμφαίο που βρίσκεται στην κοιλάδα του Βίτσι. Θα θαυμάσουμε τον ωραιότατο οικισμό με τα καλοσυντηρημένα διόροφα και τριόροφα πέτρινα σπίτια και το σπουδαίο περιβαλλοντικό κέντρο “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” για την προστασία της αρκούδας. Ε
πιστροφή στην Καστοριά. Επίσκεψη στην πόλη με τα αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, και την πανέμορφη λίμνη της. Επίσης θα επισκεφτούμε την Μονή της Παναγιάς της Μαυριώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στις βιοτεχνίες της πόλης με τα γουναρικά.
4η ημέρα: Πορεία επιστροφής μέσω Καλαμπάκας. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.
Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: Διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό, μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις. 
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Μάνθος Κατσάμπουλας: 6932-711290
Ντόρα Παναγοπούλου: 6946-659333