Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Με επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε και φέτος για δεύτερη φορά η εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό μας. Με το σύνθημα «Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, αλλά μόνο προσφέρεται» οι φίλοι και συμπατριώτες απέδειξαν στην πράξη την κοινωνική ευαισθησία τους σε θέματα ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο, δίνοντας το παρόν σε αυτή την κοινωνική προσφορά. Κύριο χαρακτηριστικό η παρουσία της νέας γενιάς!
Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Έτσι και φέτος, οι εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν και έδωσαν αίμα για χάρη του κοινωνικού συνόλου, καταφέρνοντας την αύξηση των φιαλών στην Τράπεζάς του χωριού μας κατά 29.
Το αίμα που συγκεντρώνεται θα διατίθεται σε οποιονδήποτε πατριώτη το έχει ανάγκη. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί εκ μέρους του Συλλόγου και σας θέλουμε να είστε κοντά μας γιατί προσφέροντας λίγο από το αίμα μας βοηθούμε να κερδίσει ένας συνάνθρωπός μας τη μάχη για τη ζωή!

Υποχρέωση και προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοληψία ώστε να δώσουμε με τις πράξεις μας αυτές διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά μας πέρα από τον αγώνα για την επιβίωση. Είναι το όραμα που πρέπει εμείς οι πολίτες να έχουμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που ανταποκρίθηκαν και πάλι στην πρόσκλησή μας. Η φετινή μας εκδήλωση αποτελεί επιτυχία και κυρίαρχο μέλημά μας είναι η δημιουργία και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Πιστεύουμε πως ο σύλλογός μας ωρίμασε κάπως περισσότερο.
Προσπάθησε και προσπαθεί να πετύχει την περαιτέρω ανάπτυξή του χωριού μας.
Συνεχίζουμε ήρεμα, χωρίς υπερβολές, χωρίς περιττές κινήσεις για την επιτυχία του έργου που έχουμε αναλάβει.

Υπεύθυνοι για την Τράπεζα Αίματος:
Μάνθος Κατσάμπουλας, Ντόρα Παναγοπούλου







.