Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ "Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ"
















Με πολύ κέφι, καλό φαγητό και άφθονο κρασί πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών «Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ» στο Κέντρο «΄Ώρα Ελλάδος» στου Ψυρρή.
Η Συμμετοχή των συγχωριανών και των φίλων του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η νέα γενιά έδωσε και αυτή το παρόν με τον καλύτερο τρόπο, που  με παλμό και το κέφι τους μας οδήγησαν όλους σε λίγες ώρες ξενοιασιάς.  
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου ευχαριστεί όλους τους πατριώτες και φίλους οι οποίοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τίμησαν την Εκδήλωση με την παρουσία τους :  
Ο κ. Κων/νος Αγραπιδάς (Επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως), Ο κ.Γιάννης Κόντος από το σύλλογο Ολυμπίων, ο κ. Σωρηρόπουλος από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ζαχάρως, ο κ.Γρηγόρης Πάππος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωριτών.
Ακολούθησε τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας στους ιδρυτές του συλλόγου μας, για να αποδώσουμε ευγνωμοσύνη  και τιμή, στους ανθρώπους αυτούς που επί σειρά ετών στήριξαν με μια θαυμαστή και ανεξάντλητη ενέργεια, την ίδρυση αλλά και τη συνέχιση κάθε προσπάθειας του συλλόγου.  
1. Κριτσέλης Γεώργιος του Αντωνίου
2. Ανδρικόπουλος Αλέξιος του Γεωργίου
3. Κριτσέλης Ανδρέας του Αντωνίου
4. Κριτσέλης Πέτρος του Ιωάννου
5. Παναγόπουλος Τιμολέων  του Γεωργίου
Eλπίζουμε να υπάρξουν συνεχιστές του έργου τους!
Η παραλαβή των πλακετών έγινε από τους συγγενείς  τους.
Τις Τιμητικές πλακέτες  απένειμαν  τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.