Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αλέκο καλό σου ταξίδι...

Άλλη μια απώλεια σήμερα.  Έφυγε από τη ζωή, πολύ νέος, σε ηλικία 67 ετών ο Αλέκος Σπηλιώτης. Άνθρωπος αξιοπρεπής, πρόσχαρος, καλοσυνάτος, καλός σύζυγος και πατέρας, καλός πατριώτης και φίλος. Άνοιξε δρόμους στο επιχειρείν στην περιοχή μας με το ξενοδοχείο Ionian Star και πέτυχε.

Είναι κρίσιμη και δύσκολη η μέρα σήμερα για όλους, μα πιο πολύ για τη σύζυγό του Μάγδα, τις κόρες του Αλεξάνδρα και Νίκη, τη μητέρα του Ευσταθία, τ' αδέρφια του  και όλους τους συγγενείς. 

Αλέκο μας βρίσκεις απροετοίμαστους σήμερα. Πώς να αποδεχτούμε ένα τέτοιο γεγονός; Ο άνθρωπος μπορεί να συνηθίσει πολλά στη ζωή του, ο θάνατος όμως τον ξεπερνά. 

Αλέκο σε κλαίει η σύζυγός σου, σε κλαίνε τα παιδιά σου, σε κλαίει η μάνα σου, σε κλαίνε τ' αδέρφια σου, σε κλαίνε όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι. Σε κλαίνε γιατί ο θάνατός σου, θα τους αφήσει μεγάλο κενό. Σε κλαίνε γιατί δεν σε χόρτασαν όσο θα ήθελαν. Γιατί πάντα θα τους λείπεις. Επειδή τίποτα δεν μπορεί ν' αλλάξει και αυτό είναι που πονάει πιο πολύ.

Έφυγες νωρίς και άφησες στην οικογένειά σου αλλά και σε όλους τους γνωστούς και φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σ' αγαπούμε. Η ανάμνησή σου θα είναι μια φλόγα που δεν σβήνει και που δεν θα σβήσει ποτέ για τους ανθρώπους που αγάπησες και σ' αγαπούσαν.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί  αύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ώρα 6:30μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θολού. 

Αλέκο καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό Παράδεισο