Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ένα «αντίο» για την Κατερίνα…


















Δυστυχώς σήμερα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσω ένα πολύ θλιβερό γεγονός. Η πατριώτισσά μας, η φίλη μας,  Catherine Barnes Mocque, από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας. Ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι… Έφυγε από τη ζωή στο Παρίσι, αφού "πάλεψε» με τον καρκίνο. Όμως δεν τα κατάφερε και έτσι σήμερα έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 59 ετών. Κάθισα να γράψω βουρκωμένος και στεναχωρημένος τον επίλογο ενός σπουδαίου ανθρώπου που ήρθε στο χωριό μας τα τελευταία χρόνια και το αγάπησε ..και μας αγάπησε.. και την αγαπήσαμε όλοι οι χωριανοί και οι φίλοι.
Αχ! βρε Κατερίνα γίναμε φτωχότεροι…
Έφυγες τόσο σύντομα, απάνω που σε είχαμε συνηθίσει. Τα λόγια και τα συναισθήματα φτωχά, ανήμπορα να περιγράψουν το μέγεθος της απώλειας. Μας αφήνεις και φεύγεις… Μας αφήνεις όμως με όμορφες αναμνήσεις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που σε γνωρίσαμε. Γνωρίσαμε, τους φίλους και συγγενείς σου που έφερες στο χωριό μας. Αυτά τα όμορφα μας αφήνεις και με αυτά θα σε θυμόμαστε και θα μας ταξιδεύεις.
Πατρίκ φίλε μας, εκ μέρους όλων των χωριανών και φίλων τα θερμά μας συλλυπητήρια. Όλοι εμείς αποχαιρετούμε την δική μας Κατερίνα και δηλώνουμε πως δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας. Είναι σίγουρο ότι θα μας λείψεις Κατερίνα…
"Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν ξεχνιούνται...και εσύ δεν πρόκειται να ξεχαστείς..."

Κατερίνα καλό ταξίδι...