Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες στο σύλλογο Ταξιαρχών "Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ"!

Καλούνται τα Μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών Ολυμπίας Ηλείας «Η Μοφκίτσα», σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, Βουλής 34, στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

  • Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ της περιόδου 2018-2021
  • Οικονομική Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ίδιας περιόδου.
  • Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2021-2023

 Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, .

Μετά από μια δύσκολη, παγκοσμίως συγκυρία η οποία καθήλωσε τόσο τις δράσεις όσο και τις διαδικασίες εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου, επανερχόμαστε στην κανονικότητα.  Οι προβλέψεις δίνουν επανεκκίνηση. Ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε το φετινό καλοκαίρι,  οι προβλέψεις να πέσουν μέσα και να ξεκινήσει πάλι η διεξαγωγή των δράσεων και η λειτουργία των συλλόγων κανονικά.

Διενεργούμε τις εκλογές του συλλόγου μας στις 24 Οκτωβρίου και ευελπιστούμε ότι θα είσαστε κοντά μας. Να στηρίξουμε το Νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας που θα εκλεγεί.  Η συμμετοχή μας είναι η δύναμή του.

 Να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο για την επίλυση προβλημάτων του χωριού μας.

Για τη διοργάνωση πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του χωριού μας.

Στόχος όλων μας είναι να μην εγκαταλειφθεί το χωριό το οποίο δυστυχώς μετράει όλο και λιγότερους κατοίκους. Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα αντάμωμα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα του συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ.