Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

MOFKITSA RUN 2017


Στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, o Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Συλλόγος Ταξιαρχών Ηλείας “Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ” διοργανώνει τον 2ο αγώνα τρεξίματος με την επωνυμία «MOFKITSA RUN», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για τον Νομό Ηλείας. 
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:30 του Σαββάτου και ο τερματισμός θα γίνει στο χωριό Ταξιάρχες. Ο στόχος του διοργανωτή με αυτό το αθλητικό γεγονός είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του παραδοσιακού χωριού και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού, δίνοντας έμφαση στην ιστορική ταυτότητα και τη φυσιογνωμία όλης της περιοχής του Δήμου. 

ΑΓΩΝΑΣ 12 ΧΛΜ
Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 12χλμ με συνολική υψομετρική τα 460μ και η σύσταση του αποτελείται από 75% ασφαλτωμένους οδικούς δρόμους και 15% χωμάτινους αγροτικούς δρόμους. Η διαδρομή ξεκινά κατηφορικά και περνά μέσα από τον οικισμό των Ταξιαρχών και συνεχίζει έως το χωριό Λέπρεο. Από το 5ο χλμ η κλίση γίνεται ανηφορική και οι αθλητές κατευθύνονται προς τα Ρεβελαίικα και την Φασκομηλιά. Από εκεί ξεκινά το χωμάτινο κομμάτι που καταλήγει και πάλι στους Ταξιάρχες.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1,5ΧΛΜ
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45 θα δοθεί η εκκίνηση του παιδικού αγώνα τρεξίματος 1,5χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο χωριό των Ταξιαρχών και οι μικροί αθλητές θα τρέξουν μέσα στον οικισμό. Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
*Κατά μήκος της διαδρομής έχουν τοποθετηθεί 3 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, χυμό, μπανάνα, μπισκότο αλμυρό και γλυκό. Κάθε σταθμός θα έχει εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

*Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι σε σημεία ενδιαφέροντος για να απαθανατίσουν τους Αθλητές. Όλο το φωτογραφικό υλικό θα διατεθεί δωρεάν στο internet 7 ημέρες μετά τον αγώνα.
*Όλοι οι αθλητές που τερματίζουν, παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο και T-shirt

*Με τη λήξη του αγώνα , θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους: 3 πρώτους άντρες, 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και στον πρώτο άνδρα και γυναικά με καταγωγή τη Μοφκιτσα.

*Με την οριστική λήξη του αγώνα θα ξεκινήσει γλέντι με φαγητό και ποτό!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4jvqbiA-sK2lnRhKX5OgFavq-hcLZk156Va0hBSM1KBBeVg/viewform

Για την έγκυρη συμμέτοχη στα αγωνίσματα του 2ου αγώνα: Mofkitsa Run, οι αθλητές θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 10 για τη συμμετοχή τους στον αγώνα η το ποσό των 20 ευρώ για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και το γλέντι, με κατάθεση στον Αριθμό Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 346/768205-08 IBAN: GR 92 0110 3460 0000 3467 6820 508 . Δικαιούχοι η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδώρα Παναγοπούλου και η Ταμίας Ασπασία Κουτσουρούπα.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του δρομέα σε περίπτωση που αυτός δεν είναι ο καταθέτης. Προσοχή η μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά από άλλη τράπεζα θεωρείται έμβασμα και επιβαρύνεται από την τράπεζα με προμήθεια 3 ευρώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
https://www.facebook.com/mofkitsaRun
τηλ: 6939919752
video: https://www.youtube.com/watch?v=W_n_MWOF4LM