Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το Πανηγύρι μας στο χωριό

Γνωστό πλέον το πανηγύρι του 15 Αυγούστου στο χωριό μας. Μένει αξέχαστο σε όσους το επιλέξουν. Κρασί, καλό φαγητό και φυσικά μουσική από παραδοσιακή ορχήστρα για αρκετές ώρες σας «ταξιδεύουν» δίπλα στη βρύση και κάτω από τα πλατάνια, σήμα κατατεθέν του χωριού μας. 
 Για μια ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι μας, ανήμερα που γιορτάζει η εκκλησία μας. Την Παραμονή Μέγας Εσπερινός με Περιφορά της εικόνας της Παναγίας μας και την άλλη μέρα η Θεία Λειτουργία. 
Και πάλι φέτος γλεντήσαμε με το μουσικό συγκρότημα του Φώτη Τζανέτου, με το χορευτικό του Κώστα Τζανέτου οι οποίοι έκαναν θαυμάσιο γλέντι που το ευχαριστήθηκαν όλοι οι παριστάμενοι. Πάλι φέτος η νέα γενιά παρόν.
Προσφέρθηκε παραδοσιακή καλοψημένη γουρνοπούλα, (ψημένη στο χώρο του πανηγυριού), βραστό, ζυμωτό ψωμί, σαλάτες, παγωμένη μπύρα και άφθονο κρασί. Το γλέντι άρχισε κατά τις δέκα και μισή το πρωί και τελείωσε γύρω στις τέσσερις το απόγευμα.
Το πανηγύρι μας έγινε στην πλατεία της βρύσης του χωριού, κάτω από την  εκκλησία. 
Παράλληλα με το πανηγύρι ο Σύλλογος μας διοργάνωσε με επιτυχία λαχειοφόρο αγορά. 
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, θα ήθελε να ευχαριστήσει  όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της.  
Και του χρόνου με υγεία.