Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αφιέρωμα της ΕΤ3 στο χωριό μας
















Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής της ΕT3 “Κυριακή στο χωριό” την Παρασκευή 10/6 και Κυριακή 12/6 στο χωριό μας. Στην πρώτη γραμμή της προετοιμασίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιαρχών, ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Νίκος Αλεξόπουλος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Μέλιος Ψαρρός και Ευστάθιος Σκαλτσάς και βέβαια οι κάτοικοι του χωριού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος από βάθους καρδιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης της Παρουσίασης του χωριού μας από την ΕΤ3 που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην πλατεία του χωριού μαςΘεωρούμε τιμή μας που η ΕΤ3 μας επέλεξε. Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη της εκπομπής κ. Γρηγόρη Γκίνο και όλα τα παιδιά που δούλεψαν εμπρός και πίσω από τις κάμερες. Ευχαριστούμε τον Κώστα Τζανέτο που με τα «παιδιά του» χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.

Μία εκπομπή με πολλές εκπλήξεις ,τραγούδια, χορό και απίθανες γεύσεις από ντόπια παραδοσιακά προϊόντα που μόνο η παρουσιάστρια Μάρνη Χατζηεμμανουήλ με την εκπομπή της ξέρει να παρουσιάζει και γι αυτό την ευχαριστούμε!!
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί στις 7/8 από την ΕΤ3 και «Κυριακή στο Χωριό».